| اطلاع رسانی > اخبار >

اطلاعیه

با توجه به تلاقی نشست دانشجویی 10 مهر با جشن فارغ التحصیلی دانشکده برق دانشگاه آزاد نجف آباد، نشست دانشجویی در کنار نشست های اصلی در تاریخ 8 و 9 اسفند 96 برگزار می شود. دانشجویان محترم جهت کسب نمره تشویقی مقالات برای دفاع از پایان نامه خود، می توانند پس از طی مراحل داوری، با ارائه نامه پذیرش و فیش ثبت نام در کنفرانس برای کسب نمره تشویقی اقدام نمایند.

با توجه به تلاقی نشست دانشجویی 10 مهر با جشن فارغ التحصیلی دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاداسلامی واحد نجف آباد، نشست دانشجویی در کنار نشست های اصلی در تاریخ 8 و 9 اسفند 96 برگزار می شود. دانشجویان محترم جهت کسب نمره تشویقی مقالات برای دفاع از پایان نامه خود، می توانند پس از طی مراحل داوری، با ارائه نامه پذیرش و فیش ثبت نام در کنفرانس برای کسب نمره تشویقی اقدام نمایند.

بازگشت1396/05/09
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !