| اطلاع رسانی > اخبار >

اطلاعیه

با توجه به تلاقی نشست دانشجویی 10 مهر با جشن فارغ التحصیلی دانشکده برق دانشگاه آزاد نجف آباد، نشست دانشجویی در کنار نشست های اصلی در تاریخ 8 و 9 اسفند 96 برگزار می شود. دانشجویان محترم جهت کسب نمره تشویقی مقالات برای دفاع از پایان نامه خود، می توانند پس از طی مراحل داوری، با ارائه نامه پذیرش و فیش ثبت نام در کنفرانس برای کسب نمره تشویقی اقدام نمایند.

ادامه مطلب1396/05/09

امکان چاپ مقالات برتر کنفرانس در مجله علمي پژوهشي روش هاي هوشمند در صنعت برق

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند با توجه به رایزنی­ های صورت گرفته بین دبیرخانه چهارمين كنفرانس ملي مهندسي برق ايران و دبیر محترم مجله علمي پژوهشي روش­هاي هوشمند در صنعت برق مقرر گردید، مقالات برتر انتخاب شده از سوی کمیته علمی این کنفرانس در صورت درخواست و موافقت پذيرفته شدگان در مجله مذكور چاپ گردد

ادامه مطلب1396/05/08

⛔️⛔️⛔️ عدم رعایت نمودن اخلاق علمی ⛔️⛔️⛔️

احترامأ به استحضار میرساند، اخیرأ مشاهد گردیده است که برخی از محققین ابتدا مقاله ای به زبان فارسی به دبیرخانه ارسال نموده و سپس بعد از اعلام نتیجه داوری، اقدام به ترجمه آن مقاله (آن هم توسط دارالترجمه که هیچ تخصصی در مورد اصطلاحات فنی برق و کامپیوتر ندارند ) به زبان انگلیسی نموده و مجدد به دبیرخانه ارسال نموده اند. که این امر دو نتیجه را برای محقق به ثمر می نشاند:

🔹حذف مقاله فارسی و انگلیسی محقق از همایش
🔹قرار گرفتن نام محقق در لیست سیاه.

ادامه مطلب1396/04/21

قابل توجه محققین و پژوهشگران گرامی ****مــــهم****

با عنایت به تجربه دبیرخانه کنفرانس بین المللی در برگزاری ادوار کنفرانس، نکات با اهمیتی را به اطلاع پژوهشگران می رساند. این موارد در ارتباط با چگونگی عضویت در سایت، اطلاعاتی درباره تدوین و ارسال مقالات، شرایط و مسایل صدور گواهینامه های کنفرانس، اطلاعاتی درباره هزینه های کنفرانس و ...

ادامه مطلب1396/04/21